Borettslaget har inngått en ny 3 årig avtale på TV og bredbånd med GET, fra 01.03.2017, 


TV
Alle beboere har nå gratis tilgang til GET boks ll, opptaksdekoder med innebygd moden og trådløs router. TV på nettbrett og smart telefon er også inkludert.

I den nye avtalen så har dere bl.a kanalpakken, Get start, Get sin største TV pakke med valgfrihet uten ekstra kostnad ved skifte av kanaler i pakken. Dette kan du selv utføre på Get sin hjemmeside ved å opprette "min side" hos de og deretter styre dine valg på kanaler derfra eventuellt be kundeservice om hjelp til dette.

Bredbånd
Bredbåndshastighet; 50/10 Mbps

Her kan du måle din hastighet på nett; http://www.tek.no.speedometer

Kundeservice lokalt i Trondheim,  tlf; 07248 - mellom kl 09.00-17.00
Kundeservice Norge; 02123 - hverdager kl 08.00 - 22.00 / lørdag 11.00 -19.00 / søndag 12.00 - 20.00

Dersom du på noe vis får problemer med signaler, forstyrrelser o lign. på Get Boksen, så er det enkleste å dra ut strømmen fra boksen og deretter koble strøm på igjen etter 20 sek.Boksen vil da selv søke opp nye signaler og eventuell rusk i systemet vil da mest sannsynlig være iorden etter dette. Løser seg ikke etter det, så ringer du GET og følger anvisningen du får på tlf der. God tmulig du ikke prater med noen, kun blir veiledet gjennom valg via tastetrykk på tlf og deretter får beskjed om at de sender et oppdaterings signal til din boks og ber deg sjekke om alt ordnet seg etter dette.